Over ons

Direct aanmelden

Stichting Leergeld Leiden en Omstreken is opgericht in 2005 en operationeel sinds september 2007.

Wij ondersteunen kinderen die in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Zoeterwoude, Teylingen, Lisse, Hillegom of Noordwijk wonen, in de leeftijd van 4 tot 18 jaar of zolang zij naar de middelbare school gaan. De ouders van deze kinderen hebben een laag inkomen, tot 120% of 130% van het wettelijk sociaal minimum (afhankelijk van de woonplaats).

Stichting Leergeld Leiden en Omstreken vormt samen met de andere Stichtingen Leergeld de Vereniging van Stichtingen Leergeld in Nederland, kortweg Leergeld Nederland. Het verenigingskantoor is gevestigd in Den Bosch en is bereikbaar via 013 545 1656


Organisatie

Stichting Leergeld Leiden en Omstreken is een vrijwilligersorganisatie. De intermediairs worden ondersteund door een klein kantoor met een beperkte professionele bezetting, dat ook altijd plaats biedt aan personen die werkervaring willen opdoen.

Bestuur

  • Dhr. Siebe Riedstra, voorzitter
  • Dhr. Jörgen de Gooijer, penningmeester
  • Dhr. Ian Haeck, secretaris
  • Dhr. Peter Hulsen, lid
  • Dhr. Cees Slats, lid
  • Dhr. Elwin Wolters, lid

Beloningsbeleid

De bestuursleden van Stichting Leergeld Leiden en Omstreken worden niet betaald. Toetreding tot het bestuur vindt plaats op vrijwillige basis. De intermediairs kunnen een verzoek doen voor een vergoeding van 10 euro per maand. De intermediair kan beslissen deze 10 Euro per maand al dan niet te ontvangen.

Beleidsplan